Konferensrum Piper

Piper är ett styrelserum som rymmer 12 personer i styrelsesittning. En varm och trevlig lokal med sköna stolar och ljusinsläpp från både tak och sidor.

Finns i mötesrummet
Kolsyrat och stilla vatten, godis, frukt, blädderblock, whiteboard, projektor, papper och pennor. 

Pipers historia
Piper en amerikansk flygplanstillverkare, mestadels för civilt bruk men även militära versioner förekommer. Piper PA-28 är ett av världens vanligaste propellerdrivna allmänflygplan. I slutet av 2004 hade över 30400 PA-28 byggts. Det är ett enmotorigt helmetallplan, lågvingat med fast eller infällbart landställ och fyra sittplatser inklusive pilot. Uppskattningsvis har PA-28R:s olika modeller byggts i 6000 exemplar. Piper PA-28 kom senare i en större, sexsitsig version med större motor kallad Piper PA-32 Cherokee Six. Den i sin tur förekommer i flera versioner med olika motoralternativ. Piper tillverkar idag två olika modeller i PA-28 serien, Arrow och Archer. I Sverige är Piper PA-28 ett av de vanligaste allmänflygplanen tillsammans med Cessna.

Bildkälla: SAS - Piper

Boka Piper
bokning@sthlmbromma.se
08–684 48 410

Fakta om konferensrummet>
Styrelse12
Golvyta 37 kvm
Fönster och takfönster
Green Keymärkt
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.