Restaurang Bromma

Restaurang Bistro 46

Ett stenkast ifrån Bromma Blocks och Bromma flygplats hittar du vår restaurang Bistro 46. Restaurangen är döpt efter året som byggnaden uppfördes och hit välkomnar vi både hotellgäster och besökare från tidig morgon till sen kväll. I vår restaurang och bistro möts du av en härlig atmosfär, stilfull och modern inredning, utmärkt service och utsökt mat.

Vi lägger stor vikt på den personliga servicen så oavsett om du är här för en avslappnad frukost, en lunch, en romantisk middag eller en afterwork kommer vi se till att du får en så trevlig upplevelse som möjligt.  
Välkommen till restaurang Bistro 46. 

Frukost

Öppettider frukost:
Mån-fre: 05:45-9:30
Lör-sön: 06:30-10:30

Lunch

Öppettider lunch:
Måndag - Fredag 11:00-13:30

Middag

Öppettider middag:
Måndag - Lördag 17:00-22:00
Söndag 17:00-20:30

Bistro Bromma

För dig som älskar att starta dagen på bästa sätt erbjuder vi en generös frukostbuffé med ett brett urval av färska råvaror, hemlagade recept och närproducerade produkter. Måndag- fredag dukar vi upp vår uppskattade lunch med nya rätter varje dag. På lunchbuffén hittar du alltid tre olika alternativ som passar alla smaker och behov. På kvällen dämpar vi belysningen i restaurangen och välkomnar dig på middag. Vi erbjuder en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus.

Sparkling Friday

Välkommen på afterwork och njut av en lyxigare fredag med Sparkling Friday. Sista fredagen varje månad. 

Bar och aw

Öppettider bar:
Måndag - Lördag 17:00-22:30
Söndag 17:00-21:00

Uteservering

Öppettider uteservering: 
Måndag - Lördag 17:00-22:30
Söndag 17:00-21:00

Bar Bromma

När eftermiddagen närmar sig kan du som söker en avkopplande kväll slå dig ner i vår bar med något svalkande att dricka. I baren erbjuder vi ett bredd urval av cocktails, öl, vin, mousserande vin och självklart alkoholfria alternativ. På vår afterwork erbjuder vi aw-priser och är ett perfekt tillfälle att stråla samman med vänner och kollegor efter arbetsdagen. 
När vädret tillåter öppnar vi upp vår soliga uteservering som ligger i anslutning till baren. Här kan du koppla av och njuta av solen med något gott att äta och dricka. 

Vi ser fram emot att välkomna dig till Bistro 46 och till Sthlm Bromma. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.