Restaurang Bromma

Restaurang Bistro 46

Letar du en mysig och personlig restaurang i Bromma? Ett stenkast ifrån Bromma Blocks och Bromma flygplats hittar du vår restaurang Bistro 46. Restaurangen är döpt efter året som byggnaden uppfördes och hit välkomnar vi både hotellgäster och besökare från tidig morgon till sen kväll. Här möts du av en härlig atmosfär, stilfull och modern inredning, utmärkt service och utsökt mat.

Vi lägger stor vikt på den personliga servicen så oavsett om du är här för en avslappnad frukost, en lunch, en romantisk middag eller en afterwork kommer vi se till att du får en så trevlig upplevelse som möjligt.  
Välkommen till restaurang Bistro 46. 

Frukost

Öppettider frukost:
Mån-fre: 05:45-9:30
Lör-sön: 06:30-10:30

 

Lunch

Öppettider lunch:
Måndag - Torsdag 11:00-13:30

Fredag midsommarafton STÄNGT

 

Middag

Öppettider middag:
Måndag - Onsdag17:00-22:00

Torsdag 17:00 - 21:00

Fredag midsommarafton STÄNGT

Lördag - Söndag 17:00-20:30


 

Bistro Bromma

Starta dagen på bästa sätt med vår generösa frukostbuffé. Vi erbjuder ett brett urval av färska råvaror, hemlagade recept och närproducerade produkter. På vår frukost finns även vegetariska, veganska, laktos- och glutenfira alternativ.
Måndag-fredag dukar vi upp vår uppskattade lunch med nya rätter varje dag. På lunchbuffén hittar du alltid tre olika alternativ med stor variation av kött, fisk och vegetariskt. På kvällen dämpar vi belysningen i restaurangen och välkomnar dig på middag. Hit välkomnar vi även dig som inte bor på hotellet, men som kanske 

Vi erbjuder en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus.

Sparkling Friday

Sista fredagen varje månad kör vi after work och Sparkling Friday! Njut av en lyxigare fredag hos oss.
Nästa tillfälle 28 juni

Bar och aw

Öppettider bar:
Måndag - Lördag 17:00-22:30
Söndag 17:00-21:00

Uteservering

Öppettider uteservering: 
Måndag - Lördag 17:00-22:30
Söndag 17:00-21:00

 

Bar Bromma

När eftermiddagen närmar sig kan du som söker en avkopplande kväll slå dig ner i vår bar med något svalkande att dricka. I baren erbjuder vi ett bredd urval av cocktails, öl, vin, mousserande vin och självklart alkoholfria alternativ. På vår afterwork erbjuder vi aw-priser och är ett perfekt tillfälle att stråla samman med vänner och kollegor efter arbetsdagen. 
När vädret tillåter öppnar vi upp vår soliga uteservering som ligger i anslutning till baren. Här kan du koppla av och njuta av solen med något gott att äta och dricka. 

Vi ser fram emot att välkomna dig till Bistro 46 och till Sthlm Bromma. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.