Bar och AW i Bromma

I anslutning till restaurangen ligger vår fina marmor och mässingprydda hotellbar. Här möts du av en härlig atmosfär, skön musik och avslappnad stämning. Oavsett om du bor hos oss eller i närheten är vår bar en perfekt plats att möta upp vänner och kollegor på. Vi erbjuder ett stort utbud av drycker, allt från goda cocktails och drinkar till öl, vin och mousserande vin och självklart finns även alkoholfria alternativ  - vi har något för alla.

Fredags AW - från 15:00

Vår afterwork är det perfekta sättet att avrunda arbetsveckan och välkomna helgen tillsammans med vänner och kollegor. Varje fredag från 15:00 kör vi afterwork-häng i baren med schyssta aw-erbjudanden. 


Våra bartenders står redo att blanda din favoritcocktails eller kanske någon ny och spännande drink? Om du är mer intresserad av vin eller öl har vi ett brett sortiment att välja från. Så ta med dig kollegorna och vännerna och njut av en avslappnad och trevlig kväll med svalkande drycker, barsnacks och härlig stämning. 

Börjar magen kurra har vi en ypperlig meny där du hittar förrätter, varmrätter, barsnacks och självklart något sött. 

 

Varmt välkomna att fira in helgen med oss! 

Barens öppettider:

Måndag-Lördag 17:00-22:30
Söndag 17:00-21:00
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.