Frukost Bromma

Starta dagen på bästa sätt med vår goda frukost, som självklart ingår när du bor hos oss. Varje morgon dukar vi upp en generös frukostbuffé med både kalla och varma rätter. Här hittar du bl.a färskt bröd, goda pålägg, äggröra med bacon, färsk frukt, juicepress och sist men inte minst kan du grädda dina egna våfflor.
I restaurangen finns gott om platser och under sommaren kan du även äta din frukost på vår uteservering.

Med andra ord kan du njuta av ett stort utbud av dina favoriter i en lugn och avslappnad atmosfär. Välkommen på frukost! 

Öppettider frukost: 
Mån-fre: 05:45-9:30
Lör-sön: 06:30-10:30

Hotellfrukost utan att bo på hotell?

Unna dig själv en avkopplande stund på dagen även om du inte bor hos oss. Ta med dig familjen, vännerna eller kollegorna och njut av vår goda frukostbuffé. Hos oss är alla välkomna! För garanterad plats, kontakta oss för bordsbokning.

Priser:

  • Vuxen: 195 kr
  • Barn 3-6 år 45 kr
  • Barn 7-12 år 95 kr

Best Breakfast & Meet the Locals

Vi råkar veta att en av de största anledningarna till varför man väljer ett specifikt hotell är hotellfrukosten. När man vet det så inser man hur viktigt det är att erbjuda den bästa frukosten man bara kan. Vi erbjuder därför högkvalitativa råvaror på frukostbuffén, vi har tagit bort smaksatta produkter och vi försöker köpa så mycket som möjligt från lokala tillverkare.  

Så med fokus på närproducerade produkter, hemlagade recept och personal som tipsar om sina favoriter hoppas vi att vår frukostbuffé ska kännas lokal och personlig. Läs mer om Best Breakfast.

Du bestämmer sockermängd

Vi tycker att ni ska få bestämma själva hur mycket socker och hur mycket bär, frukt eller annat som ska vara i yoghurten. Du startar därför med en naturell yoghurt och lägger sedan till det du själv önskar. Du kan välja bland mycket på frukostbuffén, vår egen bärkompott, fruktsallad, vårt kryddsocker eller vanligt socker. Därefter har du en mängd olika nötter, frön, torkade frukter, müslis, flingor, torkade bär, hemgjorda ströblandningar m.m. att toppa din tallrik med. Låter det som en bra idé?

Välkommen på frukost! 
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.