Lunch Bromma

Varje vardag mellan kl. 11:00-13:30 dukar vi upp för lunch i vår restaurang Bistro 46, i Bromma. Här kan du njuta av god vällagad husmanskost i avslappnad atmosfär. På lunchbuffén finns alltid tre olika alternativ inkl. en vegetarisk rätt, så oavsett om du föredrar kött, fisk eller vegetariskt så har vi något för alla. Varje torsdag serveras dessutom hemmagjorda pannkakor med sylt och grädde. Välkommen på lunch! 

Öppettider lunch

Sommarstängt 8/7-12/8

 

Måndag-fredag 11:00-13:30
Öppettider kan variera vid storhelger & lov

Pris 145 kr

3-rätters lunchbuffé, stor salladsbuffé, hembakat ekologiskt bröd och kaffe eller te. På fredagar finns även något sött efter maten.

 

Specialkost eller allergier?

Vid frågor om specialkost eller veganska alternativ, vänligen kontakta personalen så ser vi till att servera något som passar.

Take away lunch

Hungrig och på språng? Vår lunch går självklart bra att köpa med som take away om du vill äta hemma eller på kontoret. Kom förbi eller ring och förbeställ så ordnar vi en lunchbox.

Hitta hit/ parkering

Du hittar oss på Ulvsundavägen 193, ett stenkast ifrån Bromma Blocks och Bromma flygplats. Utanför entrén har vi en stor parkering med gott om platser där du står kostnadsfritt. Kom ihåg att anmäla ditt reg. nummer på vår digitala skärm som du hittar i receptionen och sedan kan du njuta av en god lunch i lugn och ro.

Vi uppskattar din feedback - ge oss gärna en recension på Google om hur du upplevde lunchen och ditt besök hos oss! 
Vi ser framemot att välkomna dig, vi ses på Bistro 46.  
 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.