Middag Bromma

Välkommen på middag och njut av god vällagad mat där kvalitet och smak står i fokus. Hit kan du komma och äta oavsett om det är med kompisgänget mitt i veckan eller med familjen en lördagkväll. Vi erbjuder något för alla smaker, så oavsett om du föredrar en köttbit, fisk, eller en vegetarisk rätt så hoppas vi du kommer hitta något på menyn som passar. Vi erbjuder även noga utvalda viner och drycker som kompletterar middagen på bästa sätt. Fråga gärna våra servitörer om tips.


Restaurang och Bistro

Vår ambition är att erbjuda en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus. Vi arbetar inte med halvfabrikat - alla fonder, buljonger och majonnäs lagas från grunden. Vi hoppas att du hittar något på menyn som lockar och att du får en trevlig upplevelse hos oss.


Öppettider:

  • Måndag-Lördag 17:00-22:30
  • Söndag 17:00 - 21:00*

* På söndagar har vi en begränsad meny i Bistro 46.

* Köket stänger måndag - lördag 22:00 & söndag 20:30. Öppettider kan variera vid storhelger & lov. Kontakta oss vid frågor. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.