Middag i Bromma - Restaurang och Bistro

Har du slut på middagstips och letar en mysig restaurang i Bromma? Bjud med familjen på en lördagsmiddag eller ta med vännerna eller kollegorna mitt i veckan. Välkommen till Bistro 46 och njut av god vällagad mat. Vår ambition är att erbjuda en meny som håller hög klass och följer årets säsonger, med råvaran i fokus. Vi arbetar inte med halvfabrikat - alla fonder, buljonger och majonnäs lagas från grunden.

Vad sägs om toast skagen, högrevsburgare eller en klassisk ceasarsallad? Måndag- torsdag serverar vi en middagsbuffé med tre olika varmrätter, hembakat bröd & sallad. Varmt välkommen! 

Restaurangens öppettider:

  • Måndag-Lördag 17:00-23:00
  • Söndag 17:00 - 21:00

*Köket stänger 22:00 måndag-lördag, 20:30 söndag. Öppettider kan variera vid storhelger & lov. Kontakta oss vid frågor. 

Meny

På menyn hittar du barsnacks, varmrätter och såklart något sött efter maten. Vi hoppas att ni hittar något i menyn som lockar och att ni får en trevlig upplevelse hos oss.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.