Best Western Plus Sthlm Bromma
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Slipknot - boka hotellrum i Stockholm

Slipknot - konsert i Stockholm! Den 21 februari kommer Slipknot till Ericsson Globe med Behemoth som special guests. Deras hyllat sjätte studioalbum – ”We Are Not Your Kind” – står i fokus och garanterar en bra show för alla fans. 

Boka in en natt hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Hotellet ligger ca 8km norr om Stockholms centrum. Ta flyget till Bromma Flygplats så har du bara 275 meter till hotellets reception.

Om du kommer med bil så står den tryggt på vår fria parkering. Vi har dessutom gratis laddningsplatser för elbilar. 
Du tar dig till spelningen smidigt med SL.  


Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

Totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. På morgonen när du vaknar äter du en härlig frukost. Passa på att turista lite i Stockholm när du ändå är här. Bromma Blocks shopping center ligger intill hotellet och Skandinaviens största galleria Mall of Scandinavia endast 5 km bort.

Kom och bo hos oss i Bromma, när du ska gå på konsert på Ericsson Globe!

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.