Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Sportlov i Stockholm - bo på hotell - från 650 sek

Välkomna till Stockholm för ett härligt sportlov! Besöker ni Stockholm för en hemester under ledigheten eller kommer eventuellt släkten på besök? Välkomna att bo hos oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Under sportlovet har vi priser från 650:-/rum och rummen kan avbokas fram till ankomstdagen kl. 16:00!

Varför inte passa på att besöka Drottningholm och dess vackra parker som du kan strosa runt i.  Om ni är sugna på shopping så ligger Bromma Blocks utanför hotellentrén och Mall of Scandinavia endast 5 km bort. Men tänk på att hålla avstånd!

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har en stor parkering som är gratis för den som tar bilen hit på sportlovet. Vi har goda kommunala kommunikationer, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé!

*Erbjudandet är i mån av plats.

Enkelrum: 650 SEK / rum
Dubbelrum: 750 SEK / rum
Familjerum: 1 350 SEK / rum. Två rum med en dörr emellan. Alltså, två sängar, två tv-skärmar och två badrum, rummen kallas även connectingrum. 

Alla priser inkluderar vår härliga frukostbuffé, friparkering, wi-fi samt tillgång till gym & bastu. 

Giltigt
13/2 - 14/3 2021

Bokas via
bokning@sthlmbromma.se alternativt 08 684 48 400

Uppge Bokningskod
Sportlov 2021

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.