Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Sthlm Bromma Coworking

I stället för att sitta hemma eller på kontoret kan det vara inspirerande att tillbringa dagen i en avspänd och lugn miljö.
Coworking hos oss är superenkelt och har många fördelar. Hos oss ingår alltid frukost för den som vill börja dagen med en hotellfrukost. Parkera bilen gör du gratis utanför och självklart är kaffet gratis under dagen. Önskar du äta något i vår restaurang så ger vi 10 % coworkingrabatt också.

Coworking i Loungerna
Plats i en av våra 3 lounger dygnet runt.
1 dag                  195 kr
5 dagar               695 kr
30 dagar            1495 kr

Coworking i mötesrum
Mötesrummet är för 4 personer men blir som ditt eget kontor där du kan ha möten också. vill dina gäster äta frukost innan mötet kostar det 155 kr.
1 dag                  395 kr
5 dagar              995 kr
30 dagar            1995 kr

Ingår alltid: Frukostbuffé, fri parkering, wi-fi, kaffe samt 10% rabatt i Bistro46 på mat. 

Erbjudandet är giltigt till 2021-12-22. Priser är inkl. moms. 
För frågor och bokning: bokning@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.