Hotellgym och bastu Bromma

Håll i rutinerna även fast du är på resande fot. Hos oss kan du träna i vårt moderna och välutrustade gym och vi har satsat på maskiner från Life Fitness för att du ska kunna ha så hög kvalitet på träningen som möjligt. I vårt gym hittar du löpband, crosstrainers och cyklar. Här finns även styrkemaskiner, kettlebells, foamroller, fria vikter samt utrymme för övningar på matta.

Så oavsett om du föredrar en löprunda på löpbandet, ett intensivt styrkepass eller ett lugnare yogapass så erbjuder vi något för alla.
Som hotellgäst har du fri tillgång till gymmet. Åldersgräns för hotellgäster är 15 år.

Träningskort för dig som bor i närheten
Du som bor eller arbetar i närheten har också möjlighet att träna hos oss genom att bli medlem. Då får du möjlighet att träna dygnet runt i ett obemannat gym i en bemannad miljö för endast 199 kr/mån (minimum 12 månaders abonnemang, betalas vid abonnemangets start). Ditt medlemskap löser du i hotellreceptionen.

Pris: 199 kr/ mån
Åldersgräns för medlemskap är 18 år. 

Kontakta receptionen för frågor:
Tel: 08-684 48 400
E-post: info@sthlmbromma.se

Bastu och relax 

För dig som önskar en mer avkopplande stund finns vår bastu med tillhörande relax. Perfekt för dig som vi koppla av efter en lång dag med möten eller aktiviteter. Vi erbjuder en gemensam bastu för dam och herr, men med separata omklädningsrum. Beställa gärna något gott att dricka i receptionen. 

Som hotellgäst har du fri tillgång till bastu och relax. 

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.