Om oss

Varmt välkommen till oss på Best Western Plus Sthlm Bromma. Vi är ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis intill flygplatsen Bromma Stockholm Airport. Hotellfastigheten är en kulturminnesmärkt byggnad som uppfördes 1946 och har tidigare varit både SAS och ICAs huvudkontor. Nu har byggnaden varsamt totalrenoverats till ett modernt hotell med en varm och personlig känsla.

 

Företagsavtal 

Vi erbjuder fördelaktiga företagsavtal för dig som har ett frekvent resande till Bromma och Stockholm med vårt unika läge på 275 meter till Stockholm Bromma Airport. Våra logiavtal ger er förmånliga priser.


 

Sleepingfox Hotel Group 

Best Western Plus Sthlm Bromma ingår i Sleepingfox Hotel Group Ab som har ytterligare fem hotell. Sleepingfox affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen. Hotellen ska erbjuda bra boende med god service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa. 

 

Arkitektens ord

Läs mer om vår hotellfastighet och hör arkitekten Paul Hedqvist ord som bland annat även ritat Västerbron och Skatteskrapan på Södermalm. 

Din feedback är viktig

För oss är det viktigt att du som gäst alltid ska känna dig välkommen, trivas och åka ifrån oss med en nöjd känsla. Vi bryr oss om våra gäster och lägger stor vikt på den personliga servicen.

 
Summa: ...kr
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.