Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Välj taxi med omsorg - vi samarbetar med Taxi Stockholm

I Sverige råder fri prissättning vid taxiresor och priserna kan variera kraftigt. Det är kundens ansvar att kontrollera priserna på förhand. Kontrollera priset på den gula dekalen som oftast sitter på bakdörrens rutor, innan du stiger in i bilen. Priset som anges är baserat på en resa på 10 km som tar 15 minuter. De flesta taxibilar har ett högsta jämförspris mellan 290 - 390 kr. Om priset överstiger denna max summa, leta efter en annan taxi.
Tänk på att du är fri att välja vilket taxibolag du ska åka med, du behöver inte ta första bästa bil i taxikön vid en taxistation.  Många taxibolag heter snarlika namn så kontrollera en extra gång att det är det bolag du vill välja för din resa.

På hotellet beställer vi taxi genom Taxi Stockholm om inget annat har önskats från gästen eller om det inte går att få tag på någon bil.
Vi använder oss av Taxi Stockholm då vi litar på att de inte lurar dig som vår gäst.

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.