Välj tillval

Till rummet
Fräscht fruktfatMer info +85kr
Fräscht fruktfatFräscht fruktfat med säsongens frukter uppskurna. Vi hjälper gärna till att skriva ditt meddelande på kortet. (2 personer 105 kr)
TryffelMer info +60kr
TryffelTvå hemmagjorda tryfflar.
Cava 1/1 med tryfflarMer info +510kr
Cava 1/1 med tryfflarCava, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Champagne 1/1 med tryfflarMer info +885kr
Champagne 1/1 med tryfflarChampagne, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Rosor (styckpris)Mer info +75kr
Rosor (styckpris)Visa dina känslor med rosor, en garanterad succé!
Cava 1/2Mer info +165kr
Cava 1/2Halv flaska Cava, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Champagne 1/2Mer info +420kr
Champagne 1/2Halv flaska champagne, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Godisfrossa Mer info +75kr
Godisfrossa Massor av ljuvligt godis! 1 påse Ahlgrens bilar, 1 påse Gott & Blandat, 1 Marabou Mjölkchoklad 100g samt 1 Coca Cola 50 cl. (2 personer 105 kr, en extra Coca Cola)
Cava 1/2 med tryfflarMer info +270kr
Cava 1/2 med tryfflarHalv flaska Cava, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Champagne 1/2 med tryfflarMer info +490kr
Champagne 1/2 med tryfflarHalv flaska champagne, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Öl & ChipsMer info +60kr
Öl & ChipsEn Norrlands Guld starköl burk 33cl samt en liten påse chips. (2 personer 120 kr)
Cava 1/1Mer info +450kr
Cava 1/1Cava, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Champagne 1/1Mer info +825kr
Champagne 1/1Champagne, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dessa tillval är endast bokningsbara på förfrågan & tillgänglighet senast 24 timmar innan ankomst. Vi kontaktar er för att bekräfta tillgängligheten för ert tillval.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: sthlmbromma)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.