Välj tillval

Till rummet
Fräscht fruktfatMer info +95kr
Fräscht fruktfatFräscht fruktfat med säsongens frukter uppskurna. (2 personer 115 kr)
Öl & ChipsMer info +125kr
Öl & ChipsEn Norrlands Guld starköl burk 33cl samt en liten påse chips. Lägg till en extra Norrlands Guld starköl burk 33cm, för +80 SEK.
Cava 1/1 med tryfflarMer info +720kr
Cava 1/1 med tryfflarCava, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Rosor (styckpris)Mer info +105kr
Rosor (styckpris)Visa dina känslor med rosor, en garanterad succé!
ÖlpaketMer info +225kr
ÖlpaketEn Norrlands Guld starköl burk 33cl, en liten påse chips, en burk ölkorv samt en burk chilinötter. Lägg till en extra Norrlands Guld starköl burk 33cm, för +80 SEK.
Cava 1/2Mer info +225kr
Cava 1/2Halv flaska Cava, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Champagne 1/1Mer info +875kr
Champagne 1/1Champagne, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Öl & ÖlkorvMer info +135kr
Öl & ÖlkorvEn Norrlands Guld starköl burk 33cl samt en burk ölkorv. Lägg till en extra Norrlands Guld starköl burk 33cm, för +80 SEK.
Cava 1/2 med tryfflarMer info +315kr
Cava 1/2 med tryfflarHalv flaska Cava, serveras i ishink med ett/två glas och två tryfflar på rummet. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
LoveMer info +350kr
LoveHalv flaska Cava, serveras i ishink med ett/två glas och en påse med geléhjärtan. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Öl & ChilinötterMer info +125kr
Öl & ChilinötterEn Norrlands Guld starköl burk 33cl samt en burk chilinötter. Lägg till en extra Norrlands Guld starköl burk 33cm, för +80 SEK.
Cava 1/1Mer info +630kr
Cava 1/1Cava, serveras i ishink med ett/två glas. Meddela ankomsttid för att få den kyld.
Husets vin 1/1Mer info +450kr
Husets vin 1/1En hel flaska av husets vin. Välj mellan rött, vitt eller rosé.

Summa:kr

Tillval till din bokning

Här kan ni som vill ha det lilla extra beställa tillval till er bokning. För att göra en beställning på tillägg ber vi er först att göra en bokning av rum/paket för att få en bokningsreferens.

Dessa tillval är endast bokningsbara på förfrågan & tillgänglighet senast 24 timmar innan ankomst. Vi kontaktar er för att bekräfta tillgängligheten för ert tillval.

Dina uppgifter

För att skicka en bokningsförfrågan måste du först skriva in säkerhetskoden i fältet nedan (säkerhetskoden hjälper till att förhindra spam). Därefter klickar du på "Skicka".

(Ange: sthlmbromma)
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.