Best Western Plus Sthlm Bromma

564
Boka rum

Rum 1

OK
   

Weekend i Stockholm - bo på hotell - 20% rabatt

Inga planer för helgen? Kom till oss på en härlig hotellweekend. Boka via vår hemsida så får du vårt bästa pris. 20% rabatt på helger (fre-sön) när du använder kampanjkoden ”WEB18”. Erbjudandet gäller hela 2018!
Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum på varje hotell – så det är först till kvarn som gäller

Om ni är sugna på shopping så ligger Bromma Blocks utanför hotellentrén och Mall of Scandinavia endast 5 km bort. 

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett bra familjehotell. Vi har en stor parkering som är gratis för den som tar bilen hit. Vi har goda kommunala kommunikationer, sök på www.sl.se för exakta färdtider. Boka hotellrum hos oss, totalt har vi så mycket som 202 rum, vi har riktigt sköna sängar, mjuka lakan och om du ber om utsikt mot flygplatsen har du första parkett när planen lyfter och landar. Vi har fritt WiFi, fri parkering och gym med bastu. Missa inte vår goda frukostbuffé!

Bokningskod
WEB18 - uppge kampanjkoden vid bokning

Bokningsperiod
Hela 2018

Boendeperiod
Hela 2018
Erbjudandet är i mån av plats.

Bokas via
bestwestern.se
Weekenderbjudandet gäller alla hotell inom Best Western Hotels & Resorts, 20% rabatt på en hotellnatt. 

Boka gärna bord i vår restaurang Bistro 46 för en middag med god mat och dryck. 
Välkommen att boka bord: info@sthlmbromma.se

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Privacy och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår privacypolicy.